Koolrabi

Romige koolrabi soep

voorgerecht voor 4 personen: 

-    1 grote ui (gesnipperd)

-    1 grote aardappel (in blokjes)

-    600 gram koolrabi (in blokjes)

-    1 liter bouillon

-    3 bosprei (in dunne ringetjes)

-    150 ml room

Fruit de ui in een beetje boter, totdat ze glazig is.

Bak dan de aardappel en koolrabi een paar minuutjes mee. Blus af met de bouillon en laat op zacht vuur 20 min doorkoken. Pureer het geheel met de staafmixer.

Breng op smaak met peper en zout, voeg op  het laatst de room en bosprei toe.

Garneer voor het opdienen eventueel met peterselie en/of bieslook.

Tuinderij 't Wild

Hustenweg

(ter hoogte van de Bokskampweg)

5236 BC Rosmalen

info@twild.nl

+31 6 48 96 53 59

openingstijden: woensdag, vrijdag
en zaterdag van 10.00-18.00 uur

© 2019 door Tuinderij 't Wild. Gemaakt met Wix.com

  • Facebook Social Icon