Bloemkool in oven
Het recept is voor 2 personen
Ingrediënten:

  • 400-450 gr aardappels

  • halve ui

  • halve theelepel kerriepoeder

  • snufje zout en peper

  • halve theelepel paprikapoeder

  • 1-2 eetepel creme fraiche

  • 1 theelepel peterselie

  • kleine bloemkool of een halve
     

Bereiding:

Oven voorverwarmen op 200 graden. Schil de aardappels en kook ze gaar. Bloemkool in roosjes verdelen en kook ongeveer 10 minuten. Snijd de paprika en ui. Snijd de gekookte aardappels in stukjes. Doe vervolgens de gekookte aardappels, bloemkoolroosjes, paprika en ui in een ovenschaal. Voeg het paprikapoeder, kerriepoeder, snufje zout, snufje peper, peterselie en de crème fraiche toe. Meng alles door elkaar. Verdeel wat geraspte kaas over de ovenschotel.

Eventueel kun je de ui en paprika ook even bakken in een pan zodat ze wat zachter zijn.

Tuinderij 't Wild

Hustenweg 5 5236 BC Rosmalen

info@twild.nl

+31 6 48 96 53 59

openingstijden: woensdag, vrijdag
en zaterdag van 10.00-17.00 uur

© 2019 door Tuinderij 't Wild. Gemaakt met Wix.com

  • Facebook Social Icon