top of page
67621FBB-3C6E-4D74-9740-B1A32F1F653B.jpeg
3C23DECB-B9BC-4CEC-86A3-66CB8647CCF2.jpeg

Aantal personen: 2
 

Ingrediënten

  • kleine bloemkool

  • 400-450 gr aardappels

  • halve ui

  • halve theelepel kerriepoeder

  • snufje zout en peper

  • halve theelepel paprikapoeder

  • 1-2 eetepel creme fraiche

  • 1 theelepel peterselie

 

 

Bereiding

Oven voorverwarmen op 200 graden. Schil de aardappels en kook ze gaar. Bloemkool in roosjes verdelen en kook ongeveer 10 minuten. Snijd de paprika en ui. Snijd de gekookte aardappels in stukjes. Doe vervolgens de gekookte aardappels, bloemkoolroosjes, paprika en ui in een ovenschaal. Voeg het paprikapoeder, kerriepoeder, snufje zout, snufje peper, peterselie en de crème fraiche toe. Meng alles door elkaar. Verdeel wat geraspte kaas over de ovenschotel.

Eventueel kun je de ui en paprika ook even bakken in een pan zodat ze wat zachter zijn.

Zet de schaal circa 20-25 min in de voorverwarmde oven.

Bloemkool uit de oven

bottom of page