Bietjes op bladerdeeg met blauwe kaas
lekker als voorgerecht of voor de lunch met wat sla.                  voor 4 personen

Ingrediënten:

  • 4 plakken bladerdeeg

  • 4 tl mosterd

  • 20 grwalnoten

  • 2 of 3 rauwe bietjes (klein)

  • 1 eidooier

  • paar takjes peterselie

  • 40 gram blauwe kaas

  • zout en peper

 

Bereiden
-Zet de oven op 200 graden

-Bedek de bakplaat met bakpapier en leg het bladerdeeg erop. Laat het een beetje ontdooien.

-Een randje van 1 cm insmeren met losgeklopt ei.

-Het bladerdeeg  inprikken met een vork.

-Smeer een dun laagje mosterd.

-Leg er in een waaier laagjes biet op, met een kaasschaaf  krijg je dunne plakjes.

-Strooi er de gebrokkelde blauwe kaas op en de walnoten en wat peper.

-Druip er wat honing op.

-Bakken onder het midden van de oven 25 minuten en kijk of de onderkant gaar is.

-Leg er voor het opdienen een takje peterselie op.


 

Tuinderij 't Wild

Hustenweg 5 5236 BC Rosmalen

info@twild.nl

+31 6 48 96 53 59

openingstijden: woensdag, vrijdag
en zaterdag van 10.00-17.00 uur

© 2019 door Tuinderij 't Wild. Gemaakt met Wix.com

  • Facebook Social Icon