Bietjes op bladerdeeg met blauwe kaas

voor 4 personen

        

Ingrediënten:

  • 4 plakken bladerdeeg

  • 4 tl mosterd

  • 20 grwalnoten

  • 2 of 3 rauwe bietjes (klein)

  • 1 eidooier

  • paar takjes peterselie

  • 40 gram blauwe kaas

  • zout en peper

 

Bereiden:
- Zet de oven op 200 graden

- Bedek de bakplaat met bakpapier en leg het bladerdeeg erop. Laat het een beetje     

  ontdooien.

- Een randje van 1 cm insmeren met losgeklopt ei.

- Het bladerdeeg  inprikken met een vork.

- Smeer een dun laagje mosterd.

- Leg er in een waaier laagjes biet op, met een kaasschaaf krijg je dunne plakjes.

- Strooi er de gebrokkelde blauwe kaas op en de walnoten en wat peper.

- Druip er wat honing op.

- Bakken onder het midden van de oven 25 minuten en kijk of de onderkant gaar is.

- Leg er voor het opdienen een takje peterselie op.

                    Lekker als voorgerecht of voor de lunch met wat sla.         

Tuinderij 't Wild

Hustenweg

(ter hoogte van de Bokskampweg)

5236 BC Rosmalen

info@twild.nl

+31 6 48 96 53 59

openingstijden: woensdag, vrijdag
en zaterdag van 10.00-18.00 uur

© 2019 door Tuinderij 't Wild. Gemaakt met Wix.com

  • Facebook Social Icon