Knolselderij

Ingrediënten

- 800 g in blokjes gesneden knolselderij

- 800 g in stukjes gesneden pompoen en/of aardappels

- 4 blaadjes gedroogde laurier

- 1 bouillonblokje

- 2 kopjes gekookte rijst, gierst of bulgur

- 200 g geraspte  kaas, of iets minder

- scheut melk naar behoefte

- 2 theelepeltjes majoraan

- een klontje boter

- peper en zout

‚Äč

Bereiden

- Kook de knolselderij met pompoen

en/of aardappel in water met bouillon gaar. 

- Verwarm de oven voor op 200°C.

- Stamp de groenten fijn

- roer er het graan, majoraan, peper, zout, melk en een klontje boter door.

- Doe de helft van de geraspte kaas erbij

-Schep in een ingevette ovenschaal. - Strooi met de rest van de kaas erover. - Zet de schotel een half uur in de oven.

Tuinderij 't Wild

Hustenweg 5 5236 BC Rosmalen

info@twild.nl

+31 6 48 96 53 59

openingstijden: woensdag, vrijdag
en zaterdag van 10.00-17.00 uur

© 2019 door Tuinderij 't Wild. Gemaakt met Wix.com

  • Facebook Social Icon